او بیوتی
0

چگونه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشیم

self confidence
بازدید 8

چگونه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشیم

داشتن اعتماد به نفس می تواند به شما کمک کند تا در زندگی شخصی و حرفه ای خود موفق تر شوید. برای نمونه، پژوهش ها نشان داده است که افراد با این خصوصیت بیشتر ، گرایش به پیشرفت بیشتری نیز دارند.

self-confidence


 9 نکته موثر می تواند به شما کمک کند اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

1_از مقایسه خود با دیگران دست بردارید

آیا ظاهر خود را با افرادی که در اینستاگرام دنبال می کنید میسنجید؟ یا شاید حقوق خود را با آنچه دوستتان می گیرد میسنجید. نظریه مقایسه اجتماعی توضیح می دهد که انجام مقایسه طبیعی است اما به احتمال زیاد به افزایش اعتماد به نفس شما کمکی نمی کند. حتی ممکن است اثر معکوس داشته باشد.
پیوند مستقیمی بین حسادت و احساس ما نسبت به خود وجود دارد، به طور خاص، پژوهشگران خاطرنشان کردند هنگامی که افراد خود را با دیگران مقایسه می کنند، حسادت را تجربه می کنند و هر چه حسادت بیشتری داشته باشند، احساس بدتری نسبت به خود دارند.هنگامی که در حال مقایسه کردن خود هستید به خود یادآور شوید که انجام این کار سودمند و کارآمد  نیست. هر کس در مسابقه خود می دود و زندگی یک رقابت نیست.

2_اطراف خود را با افراد مثبت احاطه کنید

دمی زمان بگذارید و به این بیاندیشید که دوستانتان چه احساسی در شما ایجاد می کنند. آیا شما را بالا می برند یا پایین می آورند؟ آیا آنها همواره شما را داوری می کنند یا شما را همانطور که هستید می پذیرند؟افرادی که با آنها زمان می گذرانید می توانند بر اندیشه و نگرش های شما در مورد خودتان تأثیر بگذارند، شاید بیش از آنچه که گمان می کنید. بنابراین، به احساستان نسبت به دیگران توجه کنید. اگر بعد از همنشینی با کسی احساس بدی پیدا کردید، ممکن است زمان خداحافظی فرا رسیده باشد.در عوض، پیرامون خود را با افرادی احاطه کنید که شما را دوست دارند و بهترین ها را برای شما می خواهند. به دنبال افرادی باشید که مثبت اندیش هستند و می توانند به پرورش اعتماد به نفس شما کمک کنند.

3_به بدن خود توجه کنید

توجه و رسیدگی از بدن خود تاثیر بسیار زیادی در افزایش اعتماد به نفس دارد.

 

4_با خودت مهربان باش

در هنگام شکست و سختی با مهربانی با خودتان رفتار کنید. این به شما امکان می دهد از نگر عاطفی انعطاف پذیرتر شوید و به شما کمک می کند تا احساسات چالش برانگیز را بهتر هدایت کنید و ارتباط خود را با خود و دیگران تقویت کنید.

 

5_ مثبت گویی درباره ی خود را تمرین کنید.

خودگویی منفی می تواند توانایی های شما را محدود کند و اعتماد به نفس شما را با متقاعد کردن ناخودآگاهتان  کاهش دهد.

 

6_با ترس های خود روبرو شوید.

از به تعویق انداختن کارهایی که از انها میهراسید خودداری کنید تا احساس اعتماد به نفس بیشتری پیدا کنید – مانند درخواست از کسی برای قرار ملاقات یا درخواست برای ترفیع. یکی از بهترین راه‌ها برای پروراندن اعتماد به نفس در این موقعیت‌ها، روبه‌رو شدن با ترس‌هایتان است. پس رویارویی با برخی از ترس های خود را که ناشی از کمبود اعتماد به نفس است، تمرین کنید.خود را محک بزنید، شاید دریابید که کمی مضطرب بودن یا انجام چند اشتباه آنقدرها هم که فکر می کردید بد نیست. و هر بار که به جلو پیش روید اعتماد به نفس بیشتری نسبت به خودتان پیدا می کنید.

 

7_کارهایی را انجام دهید که در آنها مهارت خوبی دارید

زمانی که کارهایی را انجام می دهید که در آن مهارت دارید چه اتفاقی می افتد؟ اعتماد به نفس شما شروع به افزایش می کند. نقاط قوت شما حتی قوی تر می شوند، که به بهبود باور شما نسبت به خودتان کمک می کند. اتخاذ این رویکرد یک مزیت دیگر نیز دارد: می تواند میزان رضایت شما را از زندگی خود افزایش دهد.
یک پژوهش نشان داد که باور به توانایی خود برای ایجاد توانایی های شخصی،به میزان متوسطی با سطح رضایت از زندگی مرتبط است.

 

8_بدانید چه زمانی باید نه بگویید!

همانگونه که انجام کارهایی که در آنها مهارت دارید می تواند اعتماد به نفس شما را تقویت کند، تشخیص موقعیت هایی که می تواند باعث کاهش اعتماد به نفس شما شود هم به همان اندازه مهم است. شاید متوجه شوید که هر بار که در یک فعالیت خاص شرکت می کنید، به جای انکه احساس بهتری پیدا کنید، احساس بدتری نسبت به خودتان دارید.
نه گفتن به فعالیت هایی که باعث از بین رفتن اعتماد به نفس شما می شود، اشکالی ندارد. هرچند ناراحتی اغلب بخشی از فرآیند رشد شخصی است اما هیچ اشکالی ندارد که مرزهای خود را بشناسید و به آنها پایبند باشید.
تعیین مرزهای اجتماعی و عاطفی شما را قادر می سازد از نظر روانی احساس امنیت بیشتری کنید. همچنین می تواند به شما کمک کند که کنترل بیشتری داشته باشید. اعتماد به نفس تا حدی این است که احساس کنید بر زندگی خود کنترل دارید.

 

9_اهداف واقع بینانه داشته باشید

دنبال کردن اهداف خود اغلب شامل چندین بار شکست می شود تا زمانی که دریابید چه چیزی موثر است. این می تواند شما را شگفت زده کند که آیا آنچه برای موفقیت لازم است دارید یا خیر. همچنین می تواند شما را زیر سوال ببرد که چگونه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید در حالی که همچنان به رویاهای خود می رسید. “پاسخ در تعیین اهداف واقع بینانه نهفته است”
روشن است که تعیین اهداف بلندمدت و ناتوانی در دستیابی به آنها به سطح اعتماد به نفس آسیب می رساند. برعکس، اهداف واقع بینانه قابل دستیابی هستند و هرچه بیشتر به اهداف خود دست یابید، اعتماد به نفس و توانایی هایتان بیشتر می شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *